Μουράγιο
H ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης ξεκίνησε το 1958 όταν ο παππούς Γιώργος και τη γυναίκα του Ευαγγελία δημιούργησαν ένα οινο-μαγειρείο με σπεσιαλιτέ τα μπαρμπούνια, το χταπόδι, την ψαρόσουπα. Φημιζόταν τόσο για τις γεύσεις όσο και για τα γλέντια. Στη συνέχεια ανέλαβε ο γιος του Άγγελος με τη γυναίκα του Λία. Σήμερα τα ηνία της επιχείρησης κρατούν οι δυο γιοί του Άγγελου, εκ των οποίων ο ένας είναι ο chef στην κουζίνα και ο άλλος εξυπηρετεί στη σάλα. Συνεχίζουν την παράδοση με νόστιμους μεζέδες από την ελληνική κουζίνα, φρέσκα θαλασσινά της περιοχής, καθώς και κρεατικά. Η φιλοσοφία μας είναι να μοιραζόμαστε το φαγητό. Όλα τα πιάτα είναι στο κέντρο και πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι έχει η γεύση, η επικοινωνία, ο άνθρωπος και οι αισθήσεις του. Στόχος μας είναι να παραμένει το «Μουράγιο» ένας ωραίος, άνετος και καθαρός χώρος, όπου μπορεί κανείς να έρθει με την παρέα του ή την οικογένειά του και να απολαύσει ουζάκι και καταπληκτικούς μεζέδες. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάστε τη γαριδομακαρονάδα με τις ξακουστές κόκκινες γαρίδες Κοιλάδας, το κριθαρότο με θαλασσινά και μελάνι σουπιάς, το φρέσκο μπαρμπουνάκι της περιοχής, το φρέσκο καλαμάρι, τη χειροποίητη καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, το χειροποίητο τυρόψωμο και το ανάρπαστο τηγανητό στικ κολοκυθιού. Καλή σας όρεξη!
Κοιλάδα Αργολίδας, τηλ.: 27540 61100