Και οι τρεις είναι κορμάρες. Και για να εξακολουθήσουν να διατηρούν τα ασύλληπτα κορμιά τους, φροντίζουν τη διατροφή τους. Ακολούθως, παραθέτουμε το μενού και τις συνήθειες των Δούκισσας Νομικού, Φαίης Σκορδά, Έλλης Κοκκίνου. Μελετήστε το και… κοπιάρετέ τες. Με χάρη και καμάρι (όπως πάντα).
· Δούκισσα Νομικού
Πρωινό: 1 ποτήρι ρόφημα με πρωτεΐνες, δεκατιανό: 1 τοστ και 1 φρούτου, μεσημεριανό: 1 μερίδα κρέας ή ζυμαρικά ή ψάρι (ψητό) ή όσπρια με συνοδεία σαλάτας, απογευματινό: 1 φλιτζάνι τσάι και 1 μπάρα δημητριακών ή γιαούρτι ή 2 φρούτο, βραδινό: 1 μικρότερη μερίδα φαγητού απ’ το μεσημέρι με σαλάτα.
· Φαίη Σκορδά
«Για πρωινό επιλέγω ένα βραστό αβγουλάκι με αλάτι και πιπέρι και φυσικά ένα καφέ, γιατί αλλιώς δεν ανοίγει το μάτι. Το μεσημεριανό μου δεν αργεί. Στη μία περίπου τρώω φιλέτα, ναι, πληθυντικός, μεγάλη ποσότητα για να μην πεινάω στη συνέχεια της ημέρας. Και εσύ μπορείς να τα συνοδεύσεις με ώριμο αβοκάντο, με λάδι και αλάτι. Όσο για το βραδινό, συχνά επιλέγω κοτόπουλο στη σχάρα, με βραστά καρότα, σπαράγγια με λάδι, λεμόνι και αλάτι».
· Έλλη Κοκκίνου
Έχοντας αφαιρέσει τη γλουτένη, εδώ και χρόνια, από τη ζωή της, ούτως ή άλλως είναι σε άλλο… level. Η διατροφή της βασίζεται σε ό,τι δεν την περιέχει. Απαγορεύονται, λοιπόν, διά ροπάλου πλιγούρι, αλεύρι, φαρίνα, σιμιγδάλι, στάρι και ό,τι παράγεται από αυτά. Επίσης, ορισμένα τυριά, κατεργασμένα κρέατα και αλλαντικά. Το λευκό ψωμί, ακόμα, τα μακαρόνια με γλουτένη, πολλά σνακ που αναγράφουν στη συσκευασία τους ότι περιέχουν το συγκεκριμένο συστατικό. Τέλος, ποτά όπως το ουίσκι, η βότκα, η μπίρα. Ακόμα και το λευκό ξίδι και ορισμένα μπαχάρια και κατεργασμένα καρυκεύματα, έτοιμες σάλτσες και κάθε είδους επιδόρπιο και γλυκό. Πολλή απαγόρευση, βρε αγάπη μου. Έλλη, πώς τα καταφέρνεις;