Η Ντίνα Μιχαηλίδου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που τελικά δεν την είδαμε στον «Σασμό».
«Αγαπώ την τηλεόραση, αλλά δεν την κυνηγάω ιδιαίτερα γιατί είχα πάντα το θέατρο και έπρεπε να δουλεύω εκεί. Πριν τους Παγιδευμένους είχα πρόταση από τον Σασμό, αλλά δυστυχώς με πρόλαβε ο κορονοϊός. Κόλλησα κορονοϊό αλλά δεν πρόλαβα να πάω. Θα έκανα την κολλητή φίλη της Μαρίας Πρωτόπαππα στα Γιάννενα» είπε αρχικά η Ντίνα Μιχαηλίδου.
Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τις δύο φορές που έφτασε κοντά στον γάμο, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν πέτυχε δυο φορές που προσπαθήσαμε. Συνήθως τι δεν πάει καλά; Όταν δεν συμφωνείς με τον άλλον ακριβώς… Εμένα η δουλειά μου είναι και λίγο περίεργη. Δε μπορεί να το αντέξει ο άλλος. Δεν ήταν του καλλιτεχνικού χώρου οι σύντροφοι. Όταν η γυναίκα λείπει από το σπίτι το βράδυ ενοχλείται κάποιος και με το δίκιο του. Συμβαίνει. Είναι και θέμα τύχης».
Σε άλλο μέρος της συνέντευξής της η Ντίνα Μιχαηλίδου τόνισε: «Για αρκετά χρόνια ήμουν εκτός τελείως. Από το 2010 και μετά που ήταν η τελευταία παρουσία μου στην τηλεόραση, στο “Νησί”, για προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους χάθηκα από τον χώρο, δεν ήμουν καθόλου. Έκανα ελάχιστα πράγματα και κράτησαν και πάρα πολύ λίγο».
Ντίνα Μιχαηλίδου: «Ένας καλός δάσκαλος μπορεί να βγάλει καλούς μαθητές χωρίς να τους ταπεινώνει, και να τους τσακίζει»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε την
Ντίνα Μιχαηλίδου στο πλατό του The 2night show. Με μια πολύχρονη καριέρα αδιάκοπης παρουσίας στο θέατρο και στην τηλεόραση από το 1983, η ηθοποιός έχει περάσει από δεκάδες διαφορετικούς ρόλους. Το παρουσιαστικό της της βοήθησε να μεταμορφώνεται κάθε φορά για κάθε υποκριτική απαίτηση.
Ντίνα Μιχαηλίδου: «Ένας καλός δάσκαλος μπορεί να βγάλει καλούς μαθητές χωρίς να τους ταπεινώνει, και να τους τσακίζει».
Η Ντίνα Μιχαηλίδου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της. Του γνωστού σκηνοθέτη Γιώργου Μιχαηλίδη. Αλλά και στις αποκαλύψεις που έφερε το Κίνημα #Metoo στο θεατρικό σανίδι.
Για τον πατέρα της είπε
«Έφυγε το 2018 ο πατέρας μου. Εκτός από πατέρας ήταν ένας σπουδαίος θεατράνθρωπος και συγγραφέας, χάθηκε ένα κομμάτι ποιότητας μαζί του. Προς το τέλος ήταν ένας σιωπηλός άνθρωπος, του έλεγα να κάνει θέατρο μου έλεγε “δεν θέλω” εγώ του έλεγα ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ. Μετά από δύο μήνες έφυγε, δεν τον έχω κλάψει όπως θα ήθελα. Δεν ξέρω γιατί, δεν είχα πρόβλημα με τον πατέρα μου, μπορούσαμε να επικοινωνούμε χωρίς να μιλάμε».
Για τις καταγγελίες και το κίνημα #metoo
«Εγώ δεν ήξερα πολλά απ’ αυτά γιατί ήμουν προστατευμένη σε μία διαφορετική ατμόσφαιρα, και είμαι και κλειστός άνθρωπος. Από φίλους είχα ακούσει δυο -τρία άσχημα πράγματα για συναδέλφους αλλά όχι όλα αυτά που καταγγέλουν. Δεν το περίμενα να γίνει όλο αυτό, και καλά έγινε. Ο χώρος είχε τη δύναμη να αυτοκαθαρθεί».
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φράση που κυκλοφορούσε στον χώρο του θεάτρου:«Αν θες να γίνεις ηθοποιός, πρέπει να πονέσεις»
«Αυτά τα ακούω βερεσέ. Θεωρώ ότι ένας καλός δάσκαλος μπορεί να βγάλει καλούς μαθητές χωρίς να τους ταπεινώνει, και να τους τσακίζει την αυτοπεποίθηση. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Πιστεύω ότι θα είχαν γίνει χοντρές καταγγελίες αν γινόντουσαν σήμερα αυτά». Του απάντησε η Ντίνα Μιχαηλίδου.