Πέτρος Κόκκαλης: “Τον πατέρα μου τον έχουν στείλει 52 φορές στα δικαστήρια και πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη”
ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ - ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΣΜΟ"

“Δεν μπορώ να ξέρω τι σημαίνει διαπλοκή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη”, είπε ο Πέτρος Κόκκαλης, απoκρινόμενος στην Έλλη Στάη που σχολίασε το ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ότι το όνομα “Κόκκαλης είναι συνώνυμο με τη διαπλοκή”.

Η συζήτησή τους στράφηκε στον “Μπερλουσκονισμό” – ποιος ξεχνάει τo σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον “Καβαλιέρε”  και τα ποδοσφαιρικά της γείτονος. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας έκανε αιχμή, ουσιαστικά απευθυνόμενος στην ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη περί διαπλοκής, να στραφούν στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όσο για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα; “Τον εκτιμώ ιδιαίτερα, έχει μια εξαιρετική ικανότητα να χειρίζεται θέματα. Κράτησε τη χώρα όρθια τέσσερα χρόνια, βγήκαμε στις αγορές”, είπε, μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με τον Γιάννη Μόραλη, ενώ η Έλλη έδωσε έμφαση στο ότι η σχέση τους χάλασε “βροντωδώς”, απάντησε: “Χάλασε γιατί υπηρέτησα τον κόσμο που με ψήφισε στον Πειραιά. Ο συνδυασμός δεν ήταν όπως ξεκίνησε. Οικειοποιήθηκε μια πολιτική που ούτε με εκφράζει, ούτε μου αρέσει”.

Εξ ου και κατεβαίνει στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ…

Ο Πέτρος Κόκκαλης, ωστόσο, επισήμανε και ότι ο πατέρας του, Σωκράτης Κόκκαλης έχει “συρθεί”, “52 φορές στα δικαστήρια και έχει αθωωθεί”. Είπε, δε, ότι, ακριβώς γι’ αυτό “πρέπει να του ζητήσουν συγγνώμη”. Αυτές, εξάλλου, οι ατάκες ήταν και η αφορμή για να στραφεί η συζήτηση στον Μαρινάκη, τον Μητσοτάκη, τον “Μπερλουσκονισμό”. Με όλα τα παρελκόμενά της.

“Open mind”, αλά Έλλη… Μάλιστα. Και το πάρτι, “πακέτο” με τις “σφαγές” (με το βαμβάκι – ή/και όχι) εν όψει εκλογών, συνεχίζεται. Καθ’ όλους τους τρόπους.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *