Έφυγε απο τη ζωή ο Βαρδής Βαρδινογιάννης
Έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 91 ετών ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης. Η οικογένεια του σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη […]
27 Σεπτεμβρίου 2022 15:34
ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
H καλή φήμη και η επιτυχία των Πιάτσα Καλαμάκι, οφείλεται σε 3 βασικά στοιχεία: α) στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, καθώς και στην τεράστια ποικιλία του καταλόγου, β) στην καθαριότητα που χαρακτηρίζει τους χώρους τους και γ) στο εξαιρετικά υπεύθυνο σέρβις και στην ευγενική εξυπηρέτηση.
Στα Πιάτσα Καλαμάκι τα τυλιχτά σουβλάκια είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και εύλογα έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των πελατών τους. Είναι πραγματικά δύσκολο να το πιστέψει κάποιος, κι όμως πράγματι ο κατάλογος περιέχει πάνω από 300 διαφορετικές επιλογές σε τυλιχτά! Από γύρο κοτόπουλο με τσένταρ και μπέικον, μέχρι πανσετάκι με Jack Daniel’s , μπιφτέκι γεμιστό με παρμεζάνα, μπακαλιάρο πανέ με Αγιολί, ταλαγάνι και μανιτάρια, συκώτι και προβατίνα, κεμπάπ και μπιφτέκι γαλοπούλας με σως Caesar, σουτζούκι με πικάντικο Αϊβάρι και καλαμαράκια, το Πιάτσα Καλαμάκι καταφέρνει να χωρέσει σε μια τρυφερή πίτα περίπου… τα πάντα!
Την εμφάνισή τους κάνουν πολλά πρωτότυπα ορεκτικά, μαμαδίσιες τηγανιτές πατάτες, ποικιλία από φρέσκες σαλάτες, λαχταριστά μαγειρευτά, σκεπαστές, ψητά κρεατικά στα κάρβουνα, σάντουιτς, ένα πλούσιο χορτοφαγικό μενού με κλασικά προϊόντα αλλά και τα νέα δημοφιλή εδέσματα meatless, καθώς και το πραγματικά λατρεμένο θρακόψωμο!
Το πιτσόγυρο αποτελεί την πιο πρόσφατη δημιουργία τους…Πρόκειται για μία λαχταριστή ζύμη Pinsa Romana, αφράτη και μαλακή, πάνω στην οποία προσθέτουν σάλτσα για πίτσα, μαζί με γενναιόδωρες δόσεις gouda, bacon, ντομάτας και πιπεριάς, ενώ για το coup de grâce τελειώνουν με μια χορταστική ποσότητα φρεσκοψημένου γύρου (από χοιρινό ή κοτόπουλο)!
Σημείωσε ότι το Πιάτσα Καλαμάκι που βρίσκεται ήδη σε πέντε σημεία στην Αττική, μόλις πριν από λίγες μέρες απέκτησε έναν ακόμα χώρο, στο Αιγάλεω αυτή τη φορά, για να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους την ευκαιρία να απολαμβάνουν καθημερινά τις παραδοσιακές γεύσεις τους.