Pomo d’Oro

1 Οκτωβρίου 2019 13:55

Ένα όμορφο εστιατόριο που μας ταξιδεύει στη Μεσόγειο με οδηγό τον γνωστό chef Αριστοτέλη Μέγκουλα. Σε συνεργασία με την Μαρία Στρατάκου κατόρθωσαν να στήσουν ένα περιζήτητο στέκι. Μισός Γάλλος και μισός Έλληνας, έχει ζήσει περισσότερο από δέκα χρόνια στην Ιταλία. Στη Κέρκυρα και στο δικό του «Pomo d’Oro δημιουργεί πιάτα του συνδυάζουν «ψαγμένα» φρέσκα και εποχιακά υλικά, παντρεύοντας τις διαφορετικές κουζίνες και κουλτούρες με δημιουργικό τρόπο. Προτείνουμε καταΐφι με γέμιση κόκορα παστιτσάδο, τάρτα ολικής ζύμης με κρέμα μπρουλέ από μετσοβόνε και καρύδια, ραβιόλι από μελάνι σουπιάς με γέμιση αστακό, σε ζωμό τομάτας και φρέσκα φασολάκια. Επίσης καρπάτσιο τόνου με μαυρομάτικα, φρέσκο κρεμμύδι, σέλερι, καλαμπόκι και σος κρόκου Κοζάνης. Η wine list διαλέγει τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα για να συμπληρώσουν ένα εξαιρετικό δείπνο.
Info:
Πλατεία Σκαραμαγκά 11, Κέρκυρα Τηλ.: 2661028680 Κιν.: 6974273560
Facebook: http://www.facebook.com/pomodorocorfu
E-mail: [email protected]