Το περιβάλλον της μοιάζει με σπιτική τραπεζαρία με μεζέδες και μοναδικά πιάτα θαλασσινών.
Σε κάθε πιρουνιά απολαμβάνεις την αίσθηση πως έχεις στο τραπέζι σου όλο το θησαυρό του Αιγαίου. Από το καπνιστό χέλι και τις καβουροδαγκάνες με λαδολέμονο μέχρι τη σκορπίνα και τη σφυρίδα με χοντρό αλάτι στο φούρνο. Κλασσικές συνταγές με μοντέρνα προσέγγιση θαλασσινών και μεγάλη γκάμα σπεσιαλιτέ σε κερδίζουν από το πρώτο κιόλας πιάτο δίνοντας ένα δημιουργικό τόνο στην εμπειρία του να απολαύσεις ένα φρέσκο ψάρι. Δοκιμάστε οπωσδήποτε ψάρι με κρούστα αλατιού.