Η Ρώπα ανοίγει πόλεμο με Λάλα!
Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος την Κυριακή 17/11. Η γνωστή ηθοποιός, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική της […]
Συντάκτης: Newsroom
22 Ιουλίου 2022 17:02
Το κλιμάκιο της εφορίας είχε επισκεφθεί το κατάστημα του Τούρκου χασάπη στις αρχές της εβδομάδας και διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά στη λειτουργία της επιχείρησης, δηλαδή υπήρχαν υποψιαστεί ότι δεν κόβονται αποδείξεις.
Χθες το βράδυ, δύο κλιμάκια ελεγκτών επέστρεψαν στο μαγαζί και κατά τον έλεγχο σε τραπέζι διαπίστωσαν ότι για λογαριασμό 1.000 περίπου ευρώ, δεν είχε κοπεί απόδειξη. Σήμερα πριν από λίγο, προχώρησαν στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 ώρες.
Πρόκειται να ανοίξει ξανά το μεσημέρι της Κυριακής.
Ήδη, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ακυρώνουν όλες τις κρατήσεις για σήμερα και αύριο και ταυτόχρονα σταματούν να δέχονται νέες κρατήσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον Φρίξο Δρακοντίδη και το Πρώτο Θέμα.
Το προηγούμενο λουκέτο
Υπενθυμίζεται ότι οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είχαν επιβάλει λουκέτο για 48 ώρες στο εστιατόριο, Nusret, του διάσημου Τούρκου chef, Salt Bae, στη Μύκονο, το 2019, όταν είχε μόλις ανοίξει.
Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.
Ο Τούρκος, πρώην κρεοπώλης, νυν μεγαλοεπιχειρηματίας στην εστίαση, Νουσρέτ Γκιοκτσέ γνωστός ως Salt Bae ήρθε – πριν από λίγα χρόνια – σε συμφωνία με τον όμιλο Nammos προκειμένου να συνεργαστούν στη δημιουργία του 14ου εστιατορίου που φέρει την υπογραφή Νουσρέτ, πριν από λίγες ημέρες.
Ο Salt Bae που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσω των social media εξαιτίας του ιδιαίτερου τρόπου που αλατίζει τα κρέατα του, κίνηση που λάτρεψαν προσωπικότητες από όλο τον κόσμο δημιουργώντας το αδιαχώρητο στα μαγαζιά του σε Κωνσταντινούπολη, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Μέση Ανατολή, είχε βολιδοσκοπήσει από πέρυσι το καλοκαίρι τους ιδιοκτήτες του Ομίλου Nammos με την προοπτική να συνεργαστούν σε κάποιο από τα μαγαζιά τους, κάτω από την ομπρέλα της ελληνικής επιχείρησης.