Κουρής-Τοπαλίδου:Στα δικαστήρια για το διαζύγιο
Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν να βάζουν στην σχέση τους νέα θεμέλια και να “παγώνουν” το διαζύγιο, εμείς μαθαίνουμε δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο για τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και την […]
20 Δεκεμβρίου 2019 11:34
Το GNTM ανακήρυξε δύο νικήτριες, ωστόσο δεν έλαβε υπόψη του την ψήφο του κοινού προκαλώντας ποικίλα σχόλια στα social media για την αδικία που έγινε καθώς η βαθμολογία του κοινού θα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να βγάλει ξεκάθαρη νικήτρια μία εκ των τριών φιναλίστ.
Το πολυσυζητημένο ριάλιτι μόδας GNTM 2, μετά περίπου τρεις μήνες και έχοντας δώσει κάποιες κορυφαίες τηλεοπτικές στιγμές, έριξε επισήμως αυλαία το βράδυ της Πέμπτης με μια μεγάλη ανατροπή, η οποία ωστόσο προκάλεσε εκτός από έκπληξη και οργή στα social media. Για πρώτη φορά αναδείχθηκαν δύο χρυσές νικήτριες -η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα-Μαρία Ηλιάδου- και αυτό γιατί η ψήφος του κοινού ακυρώθηκε και προσμετρήθηκε μόνο η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, που είχε δώσει στις δύο καλλονές ισοβαθμία.
Εμφανώς αμήχανη, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι 500.000 άνθρωποι μπήκαν στην επίσημη ιστοσελίδα να ψηφίσουν για την τελική νικήτρια του GNTM 2, με συνέπεια το σύστημα να καταρρεύσει, για μία ακόμη χρονιά. Και εφόσον το σύστημα κατέρρευσε, η ψήφος-γνώμη των δεκάδων αυτών χιλιάδων τηλεθεατών (και πολλών ακόμη που δεν κατάφεραν ποτέ να μπουν στο υπό κατάρρευση σύστημα) δεν ελήφθη υπόψιν στην τελική βαθμολογία. Όπως φαίνεται δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει καν καταμέτρηση των ψήφων.
Η ανακοίνωσης της ισοπαλίας:
Αναμφίβολα η ψήφος του κοινού θα έδινε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην παίκτρια εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις και θα αναδείκνυε μόνο μία νικήτρια. Εάν είχε συμπεριληφθεί υπόψη στο τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είχε φέρει και μια απόλυτη ανατροπή, δεδομένου ότι η αδικημένη τρίτη φιναλίστ Κέισι Μίζιου ήταν μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τις Ταραμπάνκο – Ηλιάδου. Αυτό σημαίνει ότι αν ήταν δημοφιλής, μπορεί να είχε αναδειχθεί εκείνη το επόμενο top model της Ελλάδας… Σίγουρα πάντως δεν θα υπήρχε ισοπαλία.
Η κατάρρευση του συστήματος προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, την οργή των χρηστών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που αμφισβητούσαν το αποτέλεσμα και έκαναν λόγο για στημένα αποτελέσματα.