Η Ρώπα ανοίγει πόλεμο με Λάλα!
Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος την Κυριακή 17/11. Η γνωστή ηθοποιός, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική της […]
10 Απριλίου 2019 15:08
Στη Μάνη με τη λέξη «τίκλα» ή αλλιώς «μαρμάρα» ονομάζουν ένα γκριζοπράσινο είδος σχιστόπλακας… Ό,τι πιο αρμονικό με την άγρια ομορφιά της Μάνης. Στην Καρδαμύλη, ωστόσο, η λέξη Tikla προφέρεται συνοδευόμενη από συνωμοτικό κλείσιμο του ματιού. Café, wine bar και εστιατόριο που παντρεύει μοναδικά τα τοπικά προϊόντα με την ελληνική κουζίνα, προσφέροντας εμπειρία γαστρονομική από τις λίγες.
Ψυχή και δημιουργός της ο Γιώργος Χιουρέας, interior designer ο Βαγγέλης Σαραντόπουλος με επιμέλεια της Γιώτας Οικονομοπούλου. Έτσι, η Tikla επέστρεψε ανανεωμένη για να γίνει το στέκι σας όλη τη μέρα.
Άριστα εναρμονισμένη με τη φυσική ομορφιά και τις αστείρευτες αντιθέσεις του τοπίου, η Tikla είναι ιδανικό σημείο αναφοράς για πρωινό καφέ και brunch, για μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και φυσικά από το πρώτο ποτό της βραδιάς μέχρι το τελευταίο ποτό λίγο πριν το ξημέρωμα! Tikla για όλες τις ώρες. Είναι αναμφισβήτητα συνώνυμο της απόλαυσης, της χαλάρωσης, της καλής γεύσης, της διασκέδασης. Με λίγα λόγια της καλής ζωής!
Μια ανάσα από τη θάλασσα, η Tikla, φροντισμένη σε κάθε της λεπτομέρεια, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Με μουσικές διαλεγμένες από ανθρώπους που ξέρουν καλά πώς να παντρέψουν μουσική στο σωστό είδος και στη σωστή ένταση με κάθε ώρα της μέρας. Χώρος στον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει, να κουβεντιάσει, να απολαύσει τη θάλασσα και τις γεύσεις που φέρουν την υπογραφή του Chef Παναγιώτη Κικεντζή. Αξιοποιώντας τον πλούτο των τοπικών προϊόντων, η Tikla μαγεύει τους επισκέπτες της με πιάτα που υπόσχονται γευστικές εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.
Fb: Tikla cuzina & wine bar
Instagram: @tikla_kardamyli