Δουλειά στη Σητεία επειγόντως αναζητά η Τζένη Χειλουδάκη, η οικονομική κατάσταση της οποίας προφανώς είναι κακή.
Το πρώην δημοφιλές μοντέλο Τζένη Χειλουδάκη, που έχει αλλάξει φύλο, έγινε γνωστή μέσω της τηλεόρασης και της σχέσης που σύναψε με τον άλλοτε Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, Γιώργο Σακελλαρόπουλο.
Στα 54 της χρόνια, ζει στη Σητεία έχοντας αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Φαίνεται, πάντως, ότι τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα για εκείνη.
Έτσι, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, ζητάει δουλειά ώστε να σταθεί στα πόδια της.
Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως μπορεί να καθαρίζει, να φροντίζει ηλικιωμένους και μωρά.
Η ανάρτηση της Χειλουδάκη έχει ως εξής: «Νομίζω ότι κάπου εδώ πρέπει να τελειώσω το παραμύθι.
Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να πάψω να περιμένω τα χιλιάδες ευρώ που μου χρωστά ο εκδοτικός οίκος της ντροπής εδώ και χρόνια και ενώ έχουν καταδικαστεί ακόμα αδιαφορούν προσβάλλοντας όλο το δικαστικό σύστημα, το δικηγόρο μου, εμένα αλλά και τη δική τους ηθική.
Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να πάψω να περιμένω το νέο μου βιβλίο να εκδοθεί και να έχω έσοδα από αυτό.
Σίγουρα πρέπει πια να σταματήσω να κάνω ζητιανιά για ό,τι κακό έρχεται στη ζωή μου και χρειάζονται χρήματα.
Πρέπει να σταθώ στα πόδια μου ώστε να μπορώ να επιβιώσω αξιοπρεπώς σύμφωνα με τον απλό πανέμορφο τρόπο που έχω επιλέξει.
Το χρωστάω στη μανούλα μου το χρωστάω στα ζώα μου το χρωστώ σε μένα την ίδια. Χρόνια ολάκερα τα πάντα έρχονταν εύκολα στη ζωή μου και το χρήμα τσουβάλια στα πόδια μου. Με κόστος ψυχής και σώματος αλλά εύκολα με αποτέλεσμα να μην το σέβομαι καθόλου.
Τώρα στα πενήντα τέσσερα μου ήρθε ο καιρός να ιδρώσω και να νιώσω αυτό που βιώνουν μυριάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Ώστε να έχω το δροσερό μου νερό όταν το χρειάζομαι το ψωμάκι στο τραπέζι μου και να μην έχω κάθε μήνα το άγχος να ταΐσω τα ζωάκια μου ή να πληρώσω το κινητό η τον καπνό μου.
Ψάχνω δουλειά λοιπόν στη Σητεία μου και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι πλένω καλά τα πιάτα και είμαι καθαρή επίσης μπορώ να φροντίσω για λίγες ώρες την ηλικιωμένη συγγενή σας να φιλοξενήσω τα ζωάκια σας η να κάνω μπέιμπι σίτινγκ στα παιδάκια σας.
Επίσης δεν θα με χαλούσε καθόλου να καθαρίζω ένα γραφείο ή και να μένω στα ψιλικά σας ή στο μαγαζί σας μέχρι να επιστρέψετε. Κάνω άψογες δημόσιες σχέσεις και πιστεύω πια ότι είμαι ιδιαίτερα αγαπητή.
Τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους μας απλά να. Ίσως είναι λίγο δυσκολότερα για μένα που πια στην ηλικία που είμαι αφήνω το συννεφάκι που τόσα χρόνια καβαλούσα και τον ολόδικό μου πλανήτη και επιτέλους προσγειώνομαι στη γη.
Σε αυτή την τόσο πανέμορφη μα σκληρή ζωή που τίποτα πια δεν έρχεται εύκολα παρά μόνο με σκληρή δουλειά και ιδρώτα. Ίσως τότε μόνο σεβαστώ όχι μόνο τον κόπο μου αλλά και τον ίδιο τον εαυτό μου.
Σας φιλώ.
Υστερόγραφο. Διαμαντή Δασκαλάκη σε ευχαριστώ για το ψυγειάκι τον καπνό αλλά και την κουβέντα μας».
Υπενθυμίζεται πως η Χειλουδάκη άρχισε τη διαδικασία της φυλομετάβασης με χρήση ορμονών στην ηλικία των δεκατριών ετών.
Ολοκλήρωσε τις χειρουργικές επεμβάσεις για επαναπροσδιορισμό φύλου στο Λονδίνο έπειτα από επτά χρόνια.
Πραγματοποίησε καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, ενώ δούλευε και διηύθυνε οίκους ανοχής. Επιπλέον, ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων.
Η ίδια έχει μιλήσει για την πορεία που διέγραψε όλα αυτά τα χρόνια. «Έχω να θυμάμαι υπέροχες στιγμές από ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Χρήμα, δόξα, φιλίες, φοβερές παρέες με την καλή κοινωνία, πόρτες που άνοιξαν …
Όλα αυτά μπορεί να θόλωσαν σαν πέρασαν τα χρόνια, μα τα έζησα σε υπερθετικό βαθμό και θα μείνουν γλυκές μνήμες μέσα στο χρονοντούλαπο. Έζησα τα πάντα. Τα έκανα όλα στη ζωή. Ω, και τι ζωή Θε μου…», έχει πει.
Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Με πας πολλά χρόνια πίσω, στα 15 μου… Ήδη κορίτσι, ορμόνες, στήθος, μαλλί μακρύ, μακιγιάζ, κοριτσίστικα ρούχα ήδη από τα 13 μου, και βρίσκομαι σε πορεία για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και τραβεστί, – δεν υπήρχαν οι σημερινοί όροι Λοατκι και τα συναφή.
Πρέπει να ήταν το ’84. Δημοσιογράφοι, χαμός, κόσμος στην Πανεπιστημίου και στην Ομόνοια, κι εγώ ανάμεσα σε άλλα κορίτσια και αγόρια κρατώ μεγάλο χάρτινο πανό με κάποιο σύνθημα…
Δεν θυμάμαι τι έλεγε, δεν έχω καν φωτογραφίες, θυμάμαι όμως ότι πλάκωσαν οι μπάτσοι μας τάραξαν στις κλωτσιές. Εγώ κρύφτηκα κάτω από μια κλούβα και ο φωτογραφικός φακός με απαθανάτισε την ώρα που με τραβούσαν οι μπάτσοι από το μαλλί να με βγάλουν κάτω από την κλούβα.
Την επόμενη μέρα, διάφορες εφημερίδες είχαν το στιγμιότυπο, και το περιοδικό ‘Εικόνες’ έβαλε την φωτογραφία αυτή.
Αρχές του 1990 παίρνω τον τίτλο της Σταρ Τραβεστί (γελάει) στα καλλιστεία που διοργάνωνε η Αλόμα.
Εκεί έδωσα την πρώτη μου συνέντευξη στο περιοδικό ‘Ένα’. Δημοσιογράφος ήταν ο Μανώλης Αναγνωστάκης, και αρχές του 1991, έχοντας επιστρέψει απ’ το Λονδίνο μετά την επέμβαση επαναπροσδιορισμού του φύλου μου, ο Αναγνωστάκης ήταν διευθυντής του περιοδικού ‘Max’.
Εκεί έγινε το πρώτο μεγάλο αφιέρωμα σε μένα με πολλές φωτογραφίες και συνέντευξη.
Αμέσως μετά το ‘Playboy’, το ‘ΚΛΙΚ’ με φωτογράφο τον Κωστόπουλο και κατόπιν το περιοδικό ‘DIVA’ με τον Χατζηστεφάνου να με ρωτά διάφορα.
Ε, μετά όλα τα περιοδικά της εποχής, με αποκορύφωμα το εντιτόριαλ στο περιοδικό ‘Γυναίκα’ και δίπλα μου η Κουλιανού, η Μπαλατσινού, η Τσιντικίδου, η Πούπου και η Φιλίπα Μάθιους, καθώς και τα τοπ αγόρια της εποχής, ο Μάνος Πανταζής και ο Φώτης Γιαννιώτης.
Στην τηλεόραση η πρώτη φορά ήταν στο ‘Made in Greece’ με τη Σεμίνα Διγενή και ένα δίωρο αφιέρωμα.
Στη Μαλβίνα είπα ναι αλλά την έστησα και δεν πήγα. Μετά απ’ αυτά μπήκα γερά στο μόντελινγκ.
Έχω ακούσει και διαβάσει τρομακτικά πράγματα. Εμένα ή θα με λατρέψουν ή θα με μισήσουν θανάσιμα.
Έχουν υπάρξει άνθρωποι απ’ την κοινότητα που δήθεν μάχονται κατά του ρατσισμού, του σεξισμού και του μπούλινγκ και μ’ έχουν στολίσει με ό,τι ρατσιστικοσεξιστικό επίθετο υπάρχει.
Προσπερνώ, τους ξέρω… Ξέρω επίσης όλες τις ομάδες στην κοινότητα, τις κλίκες: για τους μισούς είμαι η θεά, για τους άλλους σατανάς. Καλά κάνουν. Σάμπως εγώ συμπαθώ όλα τα Λοάτκι άτομα; Μερικά τα βλέπω και βγάζω σπυριά».
Σε ερώτηση για το πώς αποφάσισε να αποτραβηχθεί από τη δημοσιότητα, είπε: «Νοητά το πνεύμα μου είχε ήδη φύγει. Χόρτασα τόσο πολύ τα μοιραία, χλιδάτα και ακριβά της ζωής, που είχα ξεχάσει όλες τις ομορφιές της ζωής που ήταν δωρεάν… μα στην ουσία πανάκριβες.
Σιχάθηκα και επέστρεψα στη Σητεία μου, στη μάνα και τα αδέρφια μου, στον τόπο που νωρίς έχασα την αθωότητά μου, μπας και την ξαναβρώ…».