Με μια μεγάλη πορεία που έγινε πια παράδοση στον χώρο του γλυκού, το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο “Χιώτη” σας περιμένει να δοκιμάσετε τις ντόπιες γεύσεις του και φυσικά γλυκά κάθε είδους με φαντασία και ποιότητα.
Το 1978 στην Σκύρο δημιουργήθηκε το πρώτο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στο νησί. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα διάσημα αμυγδαλωτά, καθώς και το ολόφρεσκο χειροποίητο παγωτό που παρασκευάζεται καθημερινά σε ιδιαίτερες γεύσεις όπως αμυγδαλωτό, εκμέκ πολίτικο και καζάν ντι πί. Φτιαγμένα με μεράκι, και αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και φυσικά με σεβασμό στην παράδοση. Σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση, κάθε γιορτή, κάθε μοναδική στιγμή της ζωής σας το όνομα που έγινε συνώνυμο του γλυκού, βρίσκεται δίπλα σας με τις μοναδικές του γλυκές δημιουργίες.