Από το 1960 η οικογένεια Μυστράκη παρασκευάζει στον ξυλόφουρνό της ψωμί, αλμυρά και γλυκά παξιμάδια και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Σήμερα, η οικογένεια έχει γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα για το περίφημο σταρένιο κουλούρι (το παραδοσιακό κρητικό παξιμάδι), το επτάζυμο παξιμάδι με μαστίχα Χίου από παμπάλαια συνταγή. Το μυστικό της νοστιμιάς των προϊόντων τους; “Το μεράκι, ο κόπος και το μικρό μέγεθος της παραγωγής”. Χρησιμοποιούν την καλύτερη ποιότητα υλικών και τηρούν πιστά την διαδικασία παραγωγής από το βράδυ που κάνουνε το προζύμι (το οποίο αναπιάνεται καθημερινά εδώ και τουλάχιστον τρεις γενιές) μέχρι την επόμενη μέρα, όπου θα έχουνε το ξερό κουλούρι. Από το 2018 η αυλή του ξυλόφουρνου έχει διαμορφωθεί σε ένα υπέροχο καφέ με φόντο τον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου και τα γραφικά σοκάκια του παλιού χωριού.