Ο Μάριος με την ομάδα του αντιστέκεται στη νεωτεριστική κουζίνα και παραμένει παραδοσιακός προσφέροντας πιάτα που μαγειρεύονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που τα έφτιαχναν οι γιαγιάδες της Ρόδου: γαρίδες, μύδια, λαχανικά, ντόπια κρέατα…
Τα φρέσκα ψάρια του Μάριου ετοιμάζονται μόνο στα κάρβουνα. Τα πιάτα με λιγκουίνι και θαλασσινά τα αναζητούν όλο το καλοκαίρι οι Ιταλοί επισκέπτες του νησιού. Τα μύδια μαρινάρα, τα καλαμάρια, τα χταπόδια, οι γαρίδες με σκόρδο και τα μεγάλα ψάρια είναι σε καθημερινή βάση το βασικό μενού για τους καλοφαγάδες από όλον τον κόσμο που περνούν από το Φαληράκι της Ρόδου.
Σε περίπτωση που προτιμάτε το κρέας υπάρχουν ιδανικές εναλλακτικές όπως το πολίτικο κεμπάπ, ο πεντανόστιμος γύρος, το αρνί που λιώνει στο στόμα σου, και το κοντοσούβλι που θυμίζει άλλες εποχές. Ο Μάριος και η παρέα του κάνουν το καλύτερο δυνατό για να περάσεις το μεσημέρι και το βράδυ σου αγναντεύοντας το Αιγαίο με χορταστικά και απολαυστικά εδέσματα, συνοδεύοντάς τα με ντόπιο κρασί και παγωμένες μπύρες.
Κατά την επίσκεψή σας στο Yamas Mario, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη ξακουστή χειροποίητη λεμονόπιτα στο τέλος του γεύματός σας.
Φαληράκι, Ρόδος, τηλ.: 697 181 6414
Fb: Yamas Mario