H χαλβαδοποιία – λουκουμοποιία ΖΗΚΑΣ από το 1948 μέχρι και σήμερα μετρά 4 γενιές, από τον προπάππου Παναγιώτη Ζήκα έως και σήμερα που το τιμόνι κρατούν τα αδέρφια Νίκος και Γιώργος ΖΗΚΑΣ.
Με σεβασμό στην παράδοση και την τέχνη που μας ταξιδεύει σε αρώματα και γεύσεις μιας άλλης εποχής, δημιουργεί με μεράκι χαλβά, λουκούμια, καρύδες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και άλλες γλυκές λιχουδιές, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά. Ξεχωριστή θέση κατέχουν τα παραδοσιακά ιταλικά πανετόνε αργής ωρίμανσης, που προσφέρουν στις γιορτές μια μοναδική, γλυκιά πινελιά.
Φροντίζει, επίσης, η παραγωγή, η συσκευασία αλλά και η μεταφορά των προϊόντων χονδρικής και λιανικής να γίνεται πάντα με τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής.