Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα.
Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» Ζέτα Μακρυπούλια αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, έφυγε για διακοπές καθώς την περιμένει μία ακόμη απαιτητική σεζόν.
Ως γνωστόν, η Μακρυπούλια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τις φίλους στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.
Στην τελευταία της ανάρτηση, δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες χοροπηδάει χαμογελαστή φορώντας το μαγιό της.
«Alma Libre» που σημαίνει «Ελεύθερη Ψυχή», έγραψε στη λεζάντα η Μακρυπούλια.
Φανερά μαυρισμένη και γυμνασμένη, η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει κάθε φορά με το καλλίγραμμο σώμα και τις αναλογίες της.
H παρουσιάστρια και ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια έχει εντυπωσιακή σιλουέτα.
Παρακάτω, παρουσιάζεται η δίαιτα που ακολούθησε σε εβδομαδιαία βάση και τη βοήθησε να αποκτήσει το ιδανικό κορμί. Και χωρίς να πεινάσει ποτέ!
Δευτέρα
Πρωινό: 1 καφές και 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί. Δεκατιανό: 1 μπάρα δημητριακών. Μεσημεριανό: Ψητό μπιφτέκι κοτόπουλου με σαλάτα μαρούλι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Απογευματινό: 1 μικρό κομματάκι σοκολάτα υγείας. Βραδινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι και 1 χούφτα καρύδια.
Τρίτη
Πρωινό: 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και 1 γιαούρτι 2% με δημητριακά. Δεκατιανό: 1 μήλο. Μεσημεριανό: 1 μικρή σαλάτα ρόκα με μια κ.σ. ελαιόλαδο, 1 μερίδα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα χωρίς τυρί. Απογευματινό: 1 μπάρα δημητριακών. Βραδινό: 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί.
Τετάρτη
Πρωινό: 1 καφές, 1 γιαούρτι 2% με 1 κομμένο μήλο. Δεκατιανό: 1 χούφτα αμύγδαλα. Μεσημεριανό: 1 μερίδα φασολάκια μαγειρεμένα με ελαιόλαδο. Απογευματινό: 1 μικρό κομματάκι σοκολάτα υγείας. Βραδινό: 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί.
Πέμπτη
Πρωινό: 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι, 1 μπάρα δημητριακών. Δεκατιανό: 1 μήλο. Μεσημεριανό: Σαλάτα μπρόκολο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 1 ψητό μπιφτέκι κοτόπουλου. Απογευματινό: 1 χούφτα αμύγδαλα. Βραδινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι και 1 χούφτα καρύδια.
Παρασκευή
Πρωινό: 1 καφές, 1 γιαούρτι 2% με δημητριακά. Δεκατιανό: 1 μπάρα δημητριακών. Μεσημεριανό: 1 μερίδα αρακά μαγειρεμένο με ελαιόλαδο. Απογευματινό: κομμάτι σοκολάτα υγείας. Βραδινό: 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί.
Σάββατο
Πρωινό: 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και 1 μπάρα δημητριακών. Δεκατιανό: 1 χούφτα αμύγδαλα. Μεσημεριανό: 1 σαλάτα ρόκα με μια κ.σ. ελαιόλαδο και ψητό στήθος κοτόπουλου. Απογευματινό: 1 μικρό κομμάτι σοκολάτα υγείας. Βραδινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι και 1 χούφτα καρύδια.
Κυριακή
Πρωινό: 1 καφές και 1 μπάρα δημητριακών. Δεκατιανό: 1 μήλο και 1 χούφτα αμύγδαλα. Μεσημεριανό: 1 σαλάτα ρόκα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο με ψητό μπιφτέκι κοτόπουλου. Απογευματινό: 1 μπάρα δημητριακών. Βραδινό: 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί.